Wie is De Puzzelmaker?

Wie is De Puzzelmaker?

 

 

 

Hoi, ik ben Marije van Asselt

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met De Puzzelmaker en ontwerp ik kruiswoordpuzzels en allerlei andere soorten puzzels. Custom made op maat voor wie dat maar wil. Vaak zijn dat magazines, kranten of bedrijven, maar ik maak ook puzzels voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of bruiloften. Ik kan op verschillende manieren speciale specifieke woorden of actuele dingen in een puzzel verwerken en ze zo een stuk leuker en interessanter maken dan de meeste standaard puzzels.

Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring als professioneel puzzelmaker waarvan zes jaar in dienst bij Studio Steenhuis, het meest prestigieuze puzzelbedrijf van Nederland. Daar heb ik vele mooie puzzels voor diverse opdrachtgevers mogen maken. De bekendste zijn waarschijnlijk NRC Handelsblad en Vrij Nederland.

Ooit heb ik Taal- en Cultuurstudies gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Mijn hoofdrichting was literatuurwetenschap, maar vanwege mijn vele uitstapjes naar verschillende andere onderwerpen zou je kunnen zeggen dat ik uiteindelijk eigenlijk een soort diploma Triviant heb. En dat komt bij het puzzelmaken natuurlijk heel goed van pas!

ℹ  https://www.linkedin.com/in/marije-van-asselt/

PUZZELPORTFOLIO

 in de media

Marije van Asselt in ‘Hollands Glorie’.

Bijzonder beroep: de Utrechtse Marije verdient haar brood met puzzels maken.

Wát doe jij?! – De Puzzelmaker in ‘Vriendin’

Puzzelmaker: ‘Ik ben een letterfetisjist’ – nu.nl

‘Marije van Asselt lost geen puzzels op maar maakt ze.’ – Radio RTV Baarn

Interview met De Puzzelmaker op Linda.nl

Marije van Asselt De Puzzelmaker Puzzels Denksportpuzzels Kruiswoordpuzzel Denksport