Steun ❤

De Puzzelmaker steunen


Naast puzzels op maat in opdracht maak ik ook vaak puzzels die ik zelf online publiceer en geprint ‘in het wild’ verspreid. Gezellige kleine puzzeltjes op social media, gelegenheidspuzzels, themapuzzels, prijspuzzels en natuurlijk jaarlijks de Grote Zomerpuzzel en Grote Eindejaarspuzzel.

Het is best veel werk, maar vooral heel erg leuk. En het is het állerleukst als iedereen mee kan doen. Ik wil het graag toegankelijk houden zonder gedoe met abonnementen en ik wil mijn website ook niet vol zetten met stomme reclame. Daarom vraag ik je om me te helpen.

Je kunt een vrijwillige en vrijblijvende donatie doen via de doneer-knop hierboven of hieronder. Zo krijg ik iets betaald voor mijn werk, maar blijven de puzzels wel voor iedereen op te lossen.

Kun je eigenlijk niets missen, maar wil je wel graag helpen?
Dat is natuurlijk ook heel fijn! Iedere aanbeveling, nieuwe volger, review of like is waardevol en helpt me om meer mensen te bereiken. Iets dat in je uppie best wel lastig voor elkaar te krijgen is. Lees hieronder wat je zou kunnen doen om te helpen.

Alle steun wordt enorm gewaardeerd!

#SupportYourLocalPuzzelmaker ❤

Wil je De Puzzelmaker een handje helpen?
Dit kun je doen:

  • De puzzels aanraden bij vrienden en kennissen of te printen en neer te leggen bij werk, sportvereniging, tandarts, kapper, huisarts, school, kinderopvang etc.
    Let op: er is wel sprake van auteursrecht, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke naamsvermelding (minstens © DePuzzelmaker.nl), maar verder geldt: Hoe meer verspreiding, hoe beter!

  • De Puzzelmaker volgen op Facebook | Instagram | Twitter.
    Het helpt me enorm als er enthousiast geliked en gedeeld wordt!

  • De Puzzelmaker een positieve ★★★★★-review te geven op Google.

  • Ansichtkaarten of een puzzel op maat bestellen.

  • Een vrijwillig geheel vrijblijvend bedrag naar keuze doneren via de doneer-knop.