Steun ❤

Steun ❤

Steun De Puzzelmaker met een donatie ❤

Wil je me helpen?

Naast puzzels op maat in opdracht maak ik ook regelmatig puzzels die ik gratis online publiceer en soms ‘in het wild’ op papier verspreid. De nieuwspuzzel, actuele puzzeltjes, gelegenheidspuzzels, themapuzzels, prijspuzzels en jaarlijks de Grote Zomer- en Eindejaarspuzzel.

Omdat ik graag wil dat iedereen mee kan doen, wil ik het zo toegankelijk mogelijk houden. Ik wil het liefst geen gedoe met betaalde abonnementen en geen website vol irritante pop-ups en reclames. Daarom vraag ik je om mijn puzzelwerk te steunen en me een handje te helpen.

Je kunt een vrijwillige en vrijblijvende donatie doen via de doneer-knop hierboven of door iets over te maken naar IBAN NL79 INGB 0007 7396 83. Daarmee steun je mijn werk en help je mee om mooie puzzels voor iedereen beschikbaar te houden.

Maar ook iedere like, nieuwe volger, review of aanbeveling is heel waardevol en helpt me om meer mensen te bereiken. Dat is in je uppie echt een pittige klus, dus ik kan alle hulp goed gebruiken! ❤

Dit kun je doen:

  • De puzzels aanraden bij anderen of print ze uit en leg ze neer bij werk, sportvereniging, tandarts, kapper, huisarts, school, kinderopvang etc.
    Let op: er is wel sprake van auteursrecht, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke naamsvermelding (© DePuzzelmaker.nl), maar verder geldt: Hoe meer verspreiding, hoe beter!

  • De Puzzelmaker volgen op Facebook | Instagram | Twitter | BlueSky
    Het helpt het algoritme als er veel geliked en gedeeld wordt!

  • De Puzzelmaker een positieve ★★★★★-review te geven op Google.

  • Ansichtkaarten of een puzzel op maat bestellen.

  • Een vrijwillig geheel vrijblijvend bedrag naar keuze doneren via de doneer-knop of een donatie over te maken naar iban NL79 INGB 0007 7396 83 op naam van Mw M C van Asselt.


Steun De Puzzelmaker ❤

Heb je vragen? Mail naar info@depuzzelmaker.nl

Copyright

Het is superfijn als je de puzzels wil delen, maar op alle puzzels van De Puzzelmaker rust uiteraard copyright, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke vermelding van naam en website (© DePuzzelmaker.nl)

Online een directe link delen is prima en je kunt ze eventueel printen en cadeau doen aan een vriend of neerleggen bij je werk, sportvereniging, bibliotheek, tandarts, supermarkt, kapper, school, kinderopvang etc.

Mail bij twijfel of vragen even naar info@depuzzelmaker.nl