Steun ❤

Steun ❤

(Je kunt het bedrag naar wens aanpassen)

Wil je me een handje helpen?

Om hulp vragen is lastig, maar De Puzzelmaker kan alle steun goed gebruiken, dus ik doe het toch. Naast puzzels op maat in opdracht maak ik ook regelmatig puzzels die ik gratis online publiceer en geprint ‘in het wild’ verspreid. Bijvoorbeeld de actuele mini’s op social media, speciale gelegenheidspuzzels, themapuzzels, prijspuzzels en jaarlijks de Grote Zomer- en Eindejaarspuzzel.

Het puzzelmaken is natuurlijk leuk om te doen, maar het is ook heel veel werk. Omdat het het leukst is als iedereen mee kan doen, wil ik het graag zo toegankelijk mogelijk houden. Geen gedoe met abonnementen en geen website vol irritante reclame. Daarom vraag ik je om me te steunen en een handje te helpen.

Je kunt een vrijwillige en vrijblijvende donatie doen via de doneer-knop hierboven of door iets over te maken naar IBAN NL79 INGB 0007 7396 83. Daarmee steun je mijn werk en help je mee om de puzzels voor iedereen beschikbaar te houden.

Kun je niets missen, maar wil je wel graag helpen? Dat is ook superfijn, elke vorm van steun waardeer ik enorm. Iedere aanbeveling, nieuwe volger, review of like is waardevol en helpt me om meer mensen te bereiken. Iets dat in je uppie een behoorlijk pittige klus is.

Lees hieronder meer over hoe je zoal kunt bijdragen. Ik ben heel blij met je hulp!

Dit kun je doen:

  • De puzzels aanraden bij vrienden en kennissen of te printen en neer te leggen bij werk, sportvereniging, tandarts, kapper, huisarts, school, kinderopvang etc.
    Let op: er is wel sprake van auteursrecht, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke naamsvermelding (minstens © DePuzzelmaker.nl), maar verder geldt: Hoe meer verspreiding, hoe beter!

  • De Puzzelmaker volgen op Facebook | Instagram | Twitter.
    Het helpt enorm als er enthousiast geliked en gedeeld wordt!

  • De Puzzelmaker een positieve ★★★★★-review te geven op Google.

  • Ansichtkaarten of een puzzel op maat bestellen.

  • Een vrijwillig geheel vrijblijvend bedrag naar keuze doneren via de doneer-knop of een donatie over te maken naar iban NL79 INGB 0007 7396 83 op naam van Mw M C van Asselt.

#SupportYourLocalPuzzelmaker ❤

Heb je vragen? stuur even een mailtje naar info@depuzzelmaker.nl