Steun ❤

Steun ❤

Wil je me een handje helpen?

Naast puzzels op maat in opdracht maak ik ook regelmatig puzzels die ik gratis online publiceer en soms geprint ‘in het wild’ verspreid. Bijvoorbeeld de nieuwspuzzel, actuele mini’s op social media, speciale gelegenheidspuzzels, themapuzzels, prijspuzzels en natuurlijk jaarlijks de Grote Zomer- en Eindejaarspuzzel.

Het puzzelmaken is heel leuk om te doen, maar het is ook heel veel werk. Omdat ik graag wil dat iedereen mee kan doen, wil ik het zo toegankelijk mogelijk houden. Geen gedoe met abonnementen en geen website vol irritante reclame. Daarom vraag ik je om mijn puzzelwerk te steunen en me een handje te helpen.

Je kunt een vrijwillige en vrijblijvende donatie doen via de doneer-knop hierboven of door iets over te maken naar IBAN NL79 INGB 0007 7396 83. Daarmee steun je mijn werk en help je mee om mooie puzzels voor iedereen beschikbaar te houden.

Kun je niets missen, maar wil je wel graag helpen? Dat is ook superfijn! Iedere aanbeveling, nieuwe volger, review of like is waardevol en helpt me om meer mensen te bereiken. Iets dat in je uppie een behoorlijk pittige klus is.

Lees hieronder meer over op welke manieren je kunt bijdragen. Ik ben echt ontzettend blij met je hulp!

Dit kun je doen:

  • De puzzels aanraden bij vrienden en kennissen of te printen en neer te leggen bij werk, sportvereniging, tandarts, kapper, huisarts, school, kinderopvang etc.
    Let op: er is wel sprake van auteursrecht, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke naamsvermelding (minstens © DePuzzelmaker.nl), maar verder geldt: Hoe meer verspreiding, hoe beter!

  • De Puzzelmaker volgen op Facebook | Instagram | Twitter | BlueSky
    Het helpt enorm als er enthousiast geliked en gedeeld wordt!

  • De Puzzelmaker een positieve ★★★★★-review te geven op Google.

  • Ansichtkaarten of een puzzel op maat bestellen.

  • Een vrijwillig geheel vrijblijvend bedrag naar keuze doneren via de doneer-knop of een donatie over te maken naar iban NL79 INGB 0007 7396 83 op naam van Mw M C van Asselt.

(Je kunt het bedrag naar wens aanpassen)

#SteunDePuzzelmaker ❤

Heb je vragen? stuur even een mailtje naar info@depuzzelmaker.nl