Steun ❤

Steun ❤

Wil je me een handje helpen?


Naast puzzels op maat in opdracht maak ik ook puzzels die ik gratis online publiceer en geprint ‘in het wild’ verspreid. Bijvoorbeeld kleine puzzeltjes op social media, gelegenheidspuzzels, themapuzzels, prijspuzzels en jaarlijks de Grote Zomer- en Eindejaarspuzzel.

Het puzzelmaken is natuurlijk leuk om te doen, maar het is ook erg veel werk. Ik vind het zelf het állerleukst als iedereen mee kan doen en ik wil het graag zo toegankelijk mogelijk houden. Geen gedoe met abonnementen en geen website vol met irritante reclame. Daarom vraag ik je om me te helpen.

Je kunt een vrijwillige en vrijblijvende donatie doen via de doneer-knop hierboven. Zo krijg ik iets betaald voor mijn werk, maar blijven de puzzels voor iedereen gratis op te lossen.

Kun je eigenlijk niets missen, maar wil je wel graag helpen? Dat is natuurlijk ook heel fijn!
Iedere aanbeveling, nieuwe volger, review of like is waardevol en helpt me om meer mensen te bereiken.

Lees hieronder hoe je kunt bijdragen. Alle steun wordt enorm gewaardeerd!

Dit kun je doen:

  • De puzzels aanraden bij vrienden en kennissen of te printen en neer te leggen bij werk, sportvereniging, tandarts, kapper, huisarts, school, kinderopvang etc.
    Let op: er is wel sprake van auteursrecht, dus publiceer niet zomaar puzzels en zorg altijd voor duidelijke naamsvermelding (minstens © DePuzzelmaker.nl), maar verder geldt: Hoe meer verspreiding, hoe beter!

  • De Puzzelmaker volgen op Facebook | Instagram | Twitter.
    Het helpt me enorm als er enthousiast geliked en gedeeld wordt!

  • De Puzzelmaker een positieve ★★★★★-review te geven op Google.

  • Ansichtkaarten of een puzzel op maat bestellen.

  • Een vrijwillig geheel vrijblijvend bedrag naar keuze doneren via de doneer-knop.

#SupportYourLocalPuzzelmaker ❤