Kinderpuzzels

KINDERPUZZELS

Ik heb deze pagina met kinderpuzzels tijdens de eerste lockdown-periode gemaakt voor wie wat afleiding nodig heeft of wat extra materiaal kan gebruiken voor de thuisscholing.

De puzzels zijn gratis online in te vullen of te printen. Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter voor dagelijkse puzzeltjes!

Het delen van de pagina of de (geprinte) puzzels mag en wordt zelfs erg op prijs gesteld, maar doe dit aub wel altijd met duidelijke vermelding van depuzzelmaker.nl.
Delen, maar niet stelen ?❤

Mail me gerust met vragen, tips of verzoekjes: info@depuzzelmaker.nl

KLEURWEDSTRIJD

In april 2020 hebben we met onderstaande kleurplaten een leuke kleurwedstrijd gehouden. De corona-kleurplaten waren voor veel ouders tijdens de coronacrisis een prettige aanleiding en fijn aanknopingspunt om het met hun kinderen over de situatie te hebben.

KLEURPLATEN

CORONA 1CORONA 2CORONA 3CORONA 4CORONA 5

TIJGERSCHILDPADVLINDEROLIFANTPAUW


Juryrapport ?
De kleurwedstrijd ’20 is gewonnen door Feline, Jasmine en Jesper! ?

Met een indrukwekkend drieluik – bestaande uit een olifant, een vlinder en een tijger – maakten zij grote indruk op de jury. Opvallend zijn het pakkende realisme van Feline, het harmonieuze kleurgebruik van Jasmine en het stoutmoedige statement dat Jesper maakt met zijn keuze voor rood en zijn intrigerende less-is-more-benadering.

En natuurlijk een groot applaus voor alle kleine artiesten die hebben meegedaan! We hebben enorm genoten van jullie prachtige creaties! Blijf lekker kleuren! ???

? PUZZELS VOOR WAT OUDERE KINDEREN ?

WOORDZOEKERS

KRUISWOORD

SUDOKU

ZOEK HET VERSCHIL

FILIPPINE

Vul de kleuren die je ziet in het Engels in en er ontstaat een kleurrijk woord. Het woord dat bij het blauwe vakje hoort, is vast voorgedaan.

(klik op het plaatje om de puzzel in te vullen of te printen)

? PUZZELS VOOR WAT JONGERE KINDEREN ?

WOORDZOEKERS

SUDOKU

ZOEK HET VERSCHIL

Welk woord staat er als je de letters in de vakjes met dezelfde kleur zet?

Welk Engels woord staat er als je de letters in de vakjes met dezelfde kleur zet?