Puzzel laten maken

Puzzel laten maken?

 
De Puzzelmaker kan een unieke puzzel voor u ontwerpen

Voor elke gelegenheid, elke doelgroep en elk budget kan er een passende puzzel ontworpen worden.

Een puzzel als communicatiemiddel

In elke krant en in ieder tijdschrift hoort uiteraard een leuke puzzel te staan die past bij de lezers.

Een puzzel kan ook heel goed worden ingezet voor personeelsblad, reclamefolder, nieuwsbrief, flyers, social media, kerstkaarten, personeelsuitje of open dag. Het is een uitstekende manier om informatie op een leuke manier over te brengen. Uiteraard kan dat qua boodschap, toon of invalshoek in lijn met dat wat het bedrijf wil communiceren.

In de puzzel kunnen woorden opgenomen worden die aansluiten bij uw branche, er kan een oplossing uitkomen die bij uw bedrijf past en eventueel kan er een prijsvraag of kortingsactie verbonden worden aan de puzzel.

Een puzzel valt op, is leuk om te doen en niet onbelangrijk: het oplossen duurt een tijdje. Zo is men dus relatief lang op een positieve manier met uw bedrijf bezig. Uitstekende reclame!

Een persoonlijk cadeau of een verrassende activiteit

Ook voor speciale gelegenheden of als cadeau is een handgemaakte puzzel altijd een goed idee. Een persoonlijk cadeau voor een verjaardag of jubileum of een verrassende activiteit voor vrienden en familie op uw feest of trouwerij.

Wat denkt u van een puzzeltje met de naam op het geboortekaartje? Of een zoek-de-verschillen met een eigen foto? Een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar van opa? Een in een puzzel verborgen huwelijksaanzoek? Of een woordzoeker met gruwelijk moeilijke termen voor een vriendin die promoveert?

Kijk voor meer puzzel-inspiratie rond bij Puzzels, Puzzelsoorten en Puzzelportfolio.

Prijzen

Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en de omstandigheden per puzzel(soort) erg kunnen verschillen, is het helaas onmogelijk om met vaste prijzen te werken. Neem vooral even contact op om de wensen te bespreken en te overleggen over de mogelijkheden. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend.

info@depuzzelmaker.nl