Puzzelportfolio

Puzzelportfolio

Puzzels voor magazines, kranten en bedrijven

De Puzzelmaker maakt allerlei puzzels voor verschillende magazines, kranten en bedrijven. Hieronder een random opsomming van tevreden klanten 😊

Allerhande en AH ZomerkrantenRaad voor de RechtspraakUtrecht MarketingGraziaKastelen & Tuinen MagazineKoninklijke MarineStichting JuconiDirk van den BroekHandicapNLKruisvereniging ZorgsaamDe BinnenstadskrantSolidaridadDe Provincie UtrechtAlphaplus Bibliotheek HaarlemmermeerHotel GuldenbergZorggroep Oude en Nieuwe Land – Smienk TrapliftenMeester MarkVan LuykenMinisterie van Infrastructuur en Waterstaat Bilingual KidsMPGMaak het met TechniekBijlmer & MeerMedia SurplusELBA\RECCommpanionPME PensioenfondsActiegroep Binnenstad 030Fonds Kind & HandicapBayer Woningcorporatie Poort 6woonboulevard CruquiusCPH Centrum Psychotherapie HogewegPwC NederlandBartiméus FondsZin WaboDe ToekomstLeger des Heils Lokaal Bestuur GeraardsbergenWorld Bearing TradeMeride uitvaartverzorgingLogiusDe Geldersche MakelaarReclamebureau Everybody Likes PenguinsBergman ClinicsNederlands Nationaal KaaskeurconcoursHet CultuurgebouwOxfam NovibSoa Aids NederlandArriva

Puzzels op maat voor speciale gelegenheden

De Puzzelmaker maakt persoonlijke puzzels in alle soorten en maten voor speciale gelegenheden. Puzzels met daarin specifieke woorden, persoonlijke vragen en onderwerpen of er kan bijvoorbeeld een speciale groet of wens als oplossing uitkomen.

Een paar voorbeelden:
Voor van de verjaardag van violiste Lisa Jacobs een themapuzzel vol klassieke muziek.
Voor een bruiloft een puzzelpagina met persoonlijke puzzels over het bruidspaar.
Voor een 70ste verjaardag een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar 1947.
Voor een trouwdag een verzameling zoek-de-verschillen met persoonlijke foto’s.
Voor het pensioen van een geriater een woordzoeker over geriatrie voor de hele afdeling.
Voor een 60ste verjaardag een grote persoonlijke cijfercode in de vorm van 60.
Voor een geboortekaartje een woordzoeker ‘baby’ met persoonlijke oplossing.

Grote Eindejaarspuzzel & Grote Zomerpuzzel

De Grote Eindejaarspuzzel is een jaarlijkse traditie; een supergrote kruiswoord-kerstpuzzel vol vragen over het afgelopen jaar waarmee je geld kunt winnen voor jezelf én voor een goed doel.

De Grote Zomerpuzzel is een supergrote woordzoeker om lekker te nemen naar strand of park. Er is een geinige verrasssingsprijs mee te winnen.

Bekijk HIER de Grote Eindejaarspuzzels


Bekijk HIER de Grote Zomerpuzzels

Kryss

Voor de app Kryss maakte ik honderden puzzels. Kryss is spel waarbij je strijdend tegen elkaar Zweedse raadsels oplost. Je kunt Kryss tegen je vrienden spelen op smartphone of tablet.

Download Kryss voor iOS
Download Kryss voor Android

Themapuzzels en cryptogrammen

Puzzels kunnen over allerlei thema’s gaan. Klik hieronder om verschillende puzzels te bekijken of op te lossen. De puzzels zijn ook te printen.

Nieuwspuzzel
Cryptogrammen
Themapuzzels
Woordzoekers
Kruiswoordpuzzel ‘Wie is de mol?’
Zweeds raadsel ‘Fabeltjeskrant’
Huwelijkspuzzel ‘Royal Wedding’

Winacties, prijsvragen en puzzels op Social Media

Voor een winactie voor de volgers van Meester Mark maakte ik bijvoorbeeld puzzeltjes met het basisonderwijs als thema. Regelmatig post ik ook actuele kleine puzzeltjes en opgaven op Facebook, Instagram en Twitter.