Puzzelportfolio

Puzzelportfolio

Puzzels voor magazines, kranten en bedrijven

De Puzzelmaker maakte al vele puzzels voor magazines, kranten en bedrijven.
Hieronder een random opsomming van tevreden klanten 😊

Allerhande en AH ZomerkrantenRaad voor de RechtspraakUtrecht MarketingGraziaKastelen & Tuinen MagazineKoninklijke MarineStichting JuconiDirk van den BroekHandicapNLKruisvereniging ZorgsaamDe BinnenstadskrantSolidaridadDe Provincie UtrechtAlphaplus Bibliotheek HaarlemmermeerHotel GuldenbergZorggroep Oude en Nieuwe Land – Smienk TrapliftenMeester MarkVan LuykenMinisterie van Infrastructuur en Waterstaat Bilingual KidsMPGMaak het met TechniekBijlmer & MeerMedia SurplusELBA\RECPME PensioenfondsActiegroep Binnenstad 030Fonds Kind & HandicapBayer Woningcorporatie Poort 6woonboulevard CruquiusCPH Centrum Psychotherapie HogewegPwC NederlandBartiméus FondsZin WaboDe ToekomstLokaal Bestuur GeraardsbergenWorld Bearing TradeLogiusDe Geldersche MakelaarReclamebureau Everybody Likes PenguinsBergman ClinicsNederlands Nationaal KaaskeurconcoursHet CultuurgebouwOxfam NovibSoa Aids Nederland

Kryss – De Strijd der Woorden

Voor de puzzel-app Kryss maakte ik honderden puzzels. Kryss is een bijzonder verslavend spel waarbij je strijdend tegen elkaar Zweedse raadsels oplost. Je kunt Kryss tegen je vrienden spelen op smartphone of tablet.

Download Kryss voor iOS

Download Kryss voor Android

Grote Eindejaarspuzzel & Grote Zomerpuzzel

De Grote Eindejaarspuzzel is een jaarlijkse traditie; een supergrote kruiswoord-kerstpuzzel vol vragen over het afgelopen jaar waarmee je mooie geldprijzen kunt winnen voor jezelf én voor een goed doel.

Bekijk HIER de Grote Eindejaarspuzzels

De Grote Zomerpuzzel is een supergrote woordzoeker om lekker te nemen naar strand of park. Er is een verrasssingsprijs mee te winnen.

Bekijk HIER de Grote Zomerpuzzels

Puzzels op maat voor speciale gelegenheden

Persoonlijke puzzels in alle soorten en maten voor speciale gelegenheden. Er kunnen bijvoorbeeld specifieke woorden, persoonlijke vragen en onderwerpen in verwerkt worden of er kan een speciale groet of wens als oplossing uitkomen.

Een paar voorbeelden:
Voor van de verjaardag van violiste Lisa Jacobs een themapuzzel vol klassieke muziek.
Voor een bruiloft een puzzelpagina met persoonlijke puzzels over het bruidspaar.
Voor een 70ste verjaardag een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar 1947.
Voor een trouwdag een verzameling zoek-de-verschillen met persoonlijke foto’s.
Voor een pensioen van een geriater een woordzoeker over geriatrie voor de hele afdeling.
Voor een 60ste verjaardag een grote persoonlijke cijfercode in de vorm van 60.
Voor een geboortekaartje een woordzoeker met thema ‘baby’ en persoonlijke oplossing.

Themapuzzels en cryptogrammen

Puzzels kunnen over allerlei thema’s gaan. Klik hieronder om verschillende puzzels te bekijken of op te lossen. De puzzels zijn ook te printen.

Cryptogrammen
Themapuzzels
Woordzoekers
Kruiswoordpuzzel ‘Wie is de mol?’
Zweeds raadsel ‘Fabeltjeskrant’
Huwelijkspuzzel ‘Royal Wedding’

Winacties, prijsvragen en puzzels op Social Media

Voor een winactie voor de volgers van Meester Mark maakte ik bijvoorbeeld vier puzzeltjes met het basisonderwijs als thema. Regelmatig post ik actuele puzzeltjes en opgaven op Facebook, Instagram en Twitter.