Grote Eindejaarspuzzel 2021

De Grote Eindejaarspuzzel 2021

De inzendtermijn is verstreken en de winnaar is bekend.

Bedankt!
Dit was alweer het vijfde jaar van de Grote Eindejaarspuzzel en deze keer viel het me in eerste instantie wat zwaar om er weer aan te beginnen. Het is zo veel werk en dat dan weer in een lockdown waardoor het extra pittig is om voor verspreiding van de puzzel te zorgen. Ik zag er eerlijk gezegd een klein beetje tegenop. Gelukkig heb ik het toch gedaan en verdween dat gevoel al snel toen ik bezig was en zeker toen ik merkte hoe enthousiast en fanatiek er weer op gereageerd werd. Ik heb weer ontzettend genoten van alle reacties en wat kwamen er een boel oplossingen binnen uit alle hoeken van het land! Ik wil iedereen graag geweldig bedanken voor de deelname en alle hulp bij het verspreiden van de puzzel. Echt fijn! ☺️❤️

Gefeliciteerd!
De winnaars van de 2 x €100 zijn… Jenske Kroes en Sam Bom uit Rotterdam!
Het goede doel dat zij kozen voor de donatie van de tweede €100 is Stichting Stop Pesten Nu!

Oplossing
Klik hier voor de oplossing van de Grote Eindejaarspuzzel 2021.


Wil je de puzzel nog bekijken of oplossen? Zie hieronder

De Grote Eindejaarspuzzel 2021
Voor alweer de 5e keer op rij is het gelukt om een Grote Eindejaarspuzzel te maken en volgens mij zit hij voller dan ooit met nieuws uit het afgelopen jaar. Er zijn maar heel weinig woorden in te vinden die níets met 2021 te maken hebben. Qua prijzen wilde ik het dit jaar een beetje anders doen. Wees niet bang, er is gewoon keihard cash te winnen, maar omdat het voor velen geen makkelijke tijd is, kun je dit keer €100 voor jezelf winnen én €100 om weg te geven aan een ander. Win geld én karmapunten! Word rijk én wees gul! Vul je zakken én je hart! 💰💚💸

Maak kans op €100 voor jezelf én €100 voor een ander
Dit jaar krijgt de winnaar €100 om zelf te houden en €100 om weg te geven aan een goed doel naar keuze. Geef bij het inzenden van je oplossing door aan wie of wat jij de extra €100 zou willen schenken en ik maak als jij wint het geld over naar dit doel.

Je mag helemaal zelf een goed doel kiezen, maar om gekkigheid te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het prijzengeld zeker terecht komt bij iets of iemand die het echt goed kan gebruiken, moet het wel een erkend goed doel met ANBI-status zijn. Je kunt HIER checken of jouw goede doel is aangewezen als ANBI.

Insturen
Los de puzzel op en lever hem in. Insturen kan t/m 11 januari 2022.
Daarna wordt onder de inzendingen geloot en krijgt de winnaar z.s.m. bericht.

Insturen kan op drie manieren:
1. Online: via de link hieronder
2. E-mail: info@depuzzelmaker.nl
3. Post: De Puzzelmaker, Oudegracht 207-C, 3511NH, UTRECHT.

Zorg dat je je naam en e-mailadres erbij doet, zodat je te bereiken bent als je wint.
En vergeet niet je goede doel door te geven!

Wil je De Puzzelmaker een handje helpen?
De Grote Eindejaarspuzzel maak ik elk jaar met heel veel liefde en als hij dan eindelijk af is geniet ik er enorm van hoe iedereen er met veel enthousiasme en gezelligheid aan puzzelt. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling een beetje reclame te maken en naamsbekendheid op te bouwen, maar in je eentje is dat érg veel werk. Bovendien is het nu alles dicht is extra lastig om voor verspreiding van de puzzel te zorgen. Alle hulp bij het verspreiden van de puzzel wordt dus ook zéér gewaardeerd! #SupportYourLocalPuzzelmaker ❤️

Volg De Puzzelmaker op Facebook, Instagram en Twitter en deel je puzzelenthousiasme! Post een reactie of een leuke foto van hoe je puzzelt, bijvoorbeeld met de hashtags #GroteEindejaarspuzzel of #DePuzzelmaker. Deel de puzzel offline met familie, vrienden en kennissen. Leg een stapeltje neer bij je sportclub of je stamcafé, breng hem langs bij je moeder en je buurman, doe hem je schoonvader cadeau met kerst, vraag je oom of hij hem in de nieuwsbrief van zijn tennisclub zet of je zus of ze hem op de website van haar werk wil plaatsen.

De puzzel delen of publiceren?
Graag! Maar let op, er is wel sprake van auteursrecht, dus doe dit s.v.p. wel altijd onder de volgende voorwaarden:

1. De puzzel wordt afgedrukt zoals hij is en er wordt dus niets aan de puzzel of de omschrijvingen veranderd.
2. Naam en website worden er altijd duidelijk bij vermeld: © De Puzzelmaker en www.depuzzelmaker.nl
3. De inzendingen verlopen altijd via De Puzzelmaker, depuzzelmaker.nl of info@depuzzelmaker.nl. Er wordt geen andere mogelijkheid genoemd om de oplossing in te sturen.

En laten we dan nu maar écht gaan puzzelen…!

Online 🌐

Klik hier voor het ONLINE oplossen van de Grote Eindejaarspuzzel 2021

Printen 🖨

Klik hier voor het PUZZELDIAGRAM
Klik hier voor de OMSCHRIJVINGEN

Op laten sturen 💌

Wil je een geprinte puzzel naar je op laten sturen? Dat kan voor €3,-
Stuur even een mailtje naar info@depuzzelmaker.nl met je adres. Ik mail dan een tikkie en een bon terug en stuur de Grote Eindejaarspuzzel 2021 zsm naar je op!