Puzzel laten maken?

de Puzzelmaker kan een unieke puzzel voor u ontwerpen.

Voor elke gelegenheid, elke doelgroep en elk budget kan er een passende puzzel ontworpen worden.

U wilt natuurlijk geen saaie-dertien-in-een-dozijn-computergegenereerde puzzel die waarschijnlijk ongezien bij het oud-papier belandt, maar een puzzel die opvalt en vermaakt, omdat hij precies op maat gemaakt is voor uw gelegenheid en doelgroep.

Een puzzel is een geschikt communicatiemiddel voor uw bedrijf.

In elke krant en ieder tijdschrift hoort uiteraard een goede puzzel te staan die past bij de lezers.

Een puzzel kan ook heel goed worden ingezet voor uw personeelsblad, reclamefolder, nieuwsbrief, flyers, social media, kerstkaarten, personeelsuitje of open dag. Het is een uitstekend vehikel om uw bedrijfscommunicatie uit te dragen. Uiteraard kan dat qua boodschap, toon of invalshoek helemaal in lijn met dat wat u als bedrijf wil uitstralen.

In de puzzel kunnen woorden opgenomen worden die aansluiten bij uw branche, er kan een oplossing uitkomen die bij uw bedrijf past en eventueel kunt u een prijsvraag of kortingsactie verbinden aan de puzzel.

Een puzzel valt op, is leuk om te doen en niet onbelangrijk: men is er een tijdje mee bezig en is zo relatief lang op een positieve manier met uw bedrijf bezig. Uitstekende reclame dus!

Een persoonlijk cadeau of een verrassende activiteit op uw feest.

Ook voor speciale gelegenheden of als cadeau is een handgemaakte puzzel altijd een goed idee!

Een persoonlijk cadeau voor een verjaardag of jubileum of een verrassende activiteit voor vrienden en familie op uw verjaardag of trouwerij.

Wat denkt u van een puzzeltje met de naam van de baby op het geboortekaartje? Of een zoek-de-verschillen met uw eigen foto? Een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar van oma? Een in een puzzel verborgen huwelijksaanzoek? Of een woordzoeker met gruwelijk moeilijke termen voor een vriend die promoveert?

Kijk voor meer puzzel-inspiratie rond bij Puzzels en Puzzelsoorten.

Prijzen

Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en de omstandigheden per puzzel(soort) erg kunnen verschillen, is het voor De Puzzelmaker helaas onmogelijk om met vaste prijzen te werken. Neem vooral even contact op om uw wensen  te bespreken en even te overleggen over de mogelijkheden. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend.

Schroom niet en mail De Puzzelmaker!

info@depuzzelmaker.nl